fredag 19 augusti 2016

Budgetmat.....

Efter att ha lyxat till med fina köttet är budgeten lite dålig inför den här helgen ..
Så istället för att dra igång röken så försöker vi med en "fattigmat" med en touch av Thailand 


Detta är kokat och lättstekt jasminris med ankägg och Chili .

Till det behöves: 
3 dl jasminris 
2 ankägg 
1 Chilifrukt 

Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. 
När det är klart låt det svalna något och starta plattan och för värm stekpanna eller wok
Med en 1 matsked olja i.
Ha i riset och knäck 2 ankägg och rör om så det blandar sig väl med allt ris, ha samtidigt i chilin och när ägget ser stekt ut servera med någon form av kött, gryta eller soppa.

hoppas det smakar och har du något mer eller kanske bättre tips hör av dig till
info@ankagg.se

Imorgon återkommer jag med ett rejält provsmak av den rökta vitlöken.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar