söndag 4 juni 2017

Uppdatering av sidan och personliga tankar..


Idag har jag äntligen gjort så att våran hemsida går att översätta till engelska Jag har sätt att flera av er kommer från ett engelskt talande land och vill hedra er genom att översätta sidan så att ni bättre kan förstå oss ! så kolla in www.ankagg.se


Jag vill även passa på att be er att gå in på våran gofundme sida där ni kan läsa lite mera om våra framtids planer och även visa ert stöd för oss.

https://www.gofundme.com/help-our-ducks

Det skulle betyda så mycket om ni läste och om ni inte kan bidra med pengar så kanske ni kan tänka er att dela länken med era vänner.
Om 2 dagar fyller jag 32 år och jag känner personligen hur tiden börjar rinna i från mig för att kunna uppleva en av mina största drömmar. Kanske är det helt omöjligt för mig att få förverkliga mina drömmar men om jag inte gör "nått" så kommer jag verkligen inte ditt.

Att be om pengar är inte nått jag brukar göra alls..
Faktisk så har jag hela livet knappt fått något , Jag har föräldrar som troligen inte ens kommer säga grattis på min födelsedag... Nått som jag har vant mig vid, Så kanske är det större chans att få kärlek från er där ute en mina så kallade föräldrar...

Kanske finns det hopp där ute att träffa någon som kan förstå ens drivkraft.Som alltid Tack för er stöd och er tid !

vid frågor mail: info@ankagg.se
eller mig direkt tobbe@ankagg.se 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar