tisdag 28 februari 2017

Det blir inga små ankor !


För första gången på närmare 4 år så har vi bestämt att vi inte kommer kläcka fram några nya små ankor.
Detta för att vi tog en kull under vintern som nu är stora och vi måste hinna med att anpassa ankornas hus så vi kan ta nya tag.
Vi har annars varje påsk haft små ankor men det tar väldigt mycket tid att ha hand om 12 små och ca 30 stora ankor och sälja ägg och driva både blogg och hemsida allt detta av bara 2 personer. 
Det är ett tidspussel som inte funkar jättebra vi jobbar mer eller mindre varje minut av varje dag, inte för att det är tråkigt jobb ! 
Vi älskar våra ankor och våra underbara kunder och du vår underbara följare ! 
Vi kan knappt fatta att intresset för ankor är så här stort !
När vi börja vårat äventyr med ankorna var vi arbetslösa och hade knappt mat för dagen, eller knappt ett fungerande hus.
Ankorna har gett oss möjligheter som ingen nog kan förstå och därför sätter vi djuren absolut först.

Så under våren och sommaren ska vi göra så dom har ännu bättre bostad. Så vi kan öka antal ankor som lägger ägg och försöka göra oss av med lite av våra hanar , dom är köttdjur men vi är så himla blödiga och klara inte av att ta bort dom .. 
Det finns många planer för framtiden och jag tror att många kommer bli nöjda och glada. 
Jag är personligen tacksam för att ni är så många som tittar in här och det vore så trevligt om man hörde mera från er, Vilket land ni en läser ifrån så kan vi svara på de flesta språk =)
SÅ hör gärna av er , info@ankagg.seDet kommer bli väldigt konstig att inte ha några små ankor under våren, men vi har massa andra projekt som kommer ta tid ändå. 

Vi kommer under sommaren börja odla lite på den här tomten. 
Tidigare hade vi ett stort potatisland som vi hade på våran tidigare fastighet, men vi har ju flyttat för att kunna bo mera normalt istället för en gammal nergången stuga utan el eller värme !

Det kommer kommer snart ett nytt inlägg där jag berättar vad som hände förra veckan, det var helt tokigt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar